Wastafels en spoelbakken. KERROCK.

Wees opvallend in elk detail.

Functionaliteit, stevigheid, onderhoudsvriendelijkheid, elegante lijnen en design. Redenen te over om te kiezen voor een kerrock wastafel of spoelbak.

Uitgekiend tot in de details.

Kerrock is hittebestendig en niet-poreus en is geschikt en voor ruimtes waar water en hitte aanwezig zijn. 

Een kleine ruimte met een groots effect.

De knowhow, de innovatie en de verbeelding van designers gecombineerd met functionaliteit en schoonheid met als doel : een optimaal gebruik van de ruimte.

Moderne kleuren en structuren.

Door de vele kleuren is het mogelijk om een ruimte te creëeren waar funtionaliteit en creativiteit hand in hand gaan.

Kerrock maakt indruk!

Kerrock onderscheidt zich door zijn duurzaamheid, creativiteit, milieuvriendelijkheid, veelzijdigheid, vormgeving en onderhoudsvriendelijkheid.

100% betrouwbaar.

Antibacterieel, niet poreus, gemakkelijk reinigbaar, schokbestendig, soepel en gebruiksvriendelijk. Prettig om aan te raken.

Gemakkelijk afwasbaar.

Kerrock is gemakkelijk afwasbaar en onderhoudsvriendelijk. Vlekken worden probleemloos verwijderd  met water en gewone reinigingsmiddelen. Om de kleuren langer mooi te houden en de oorspronkelijke satijnglans te bewaren,  raden wij aan om niet abrasieve reinigingsproducten te gebruiken.

Universeel. Kerrock.

Kerrock doorbreekt de scheidingslijn tussen binnen- en buitenruimte. Door zijn ontwerpmogelijkheden en de brede waaier aan kleuren kan Kerrock elke vormgeving aan. Een universeel product.

VORMEN EN STRUCTUREN KENNEN GEEN GRENZEN. KERROCK.