Kerrock EKO

Kerrock en de natuur

Geproduceerd in Europa in overeenstemming met de milieustandaarden. Met een hoog ecologisch bewustzijn dat wordt bevestigd door de certificaten ISO 14001 en LEED.

Kerrock EKO

De doordachte verhouding van bauxieterts, aluminiumhydroxide en polymeerbindmiddel op acrylbasis zorgt voor een hard composietmateriaal dat onder andere meervoudige recycling mogelijk maakt, geen vluchtige organische stoffen bevat en ook geschikt is voor contact met levensmiddelen. Kerrock is dus een materiaal dat in ons bedrijf een belangrijke rol speelt in ons streven naar verantwoordelijkheid voor het milieu. Doe met ons mee en denk na over het gebruik van kerrock-materiaal in uw volgende project. Certificaten

Waarom Kerrock EKO?

 

  • Kerrock materiaal is geschikt voor contact met levensmiddelen en kan 100% gerecycled worden.
  • Kerrock is een materiaal met een uitzonderlijk lange levensduur.
  • Grotere voorwerpen uit Kerrock (gevels en wandbedekkingen) veranderen eenvoudig in verschillende producten, meubilair.
  • Kerrock wordt gemaakt van grondstoffen van dichtstbijzijnde lokale bronnen, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.
  • De lijm die wordt gebruikt bij het verlijmen van kerrockproducten hardt volledig uit en geeft daarom geen vluchtige organische stoffen af ​​bij de eindgebruiker.

 

  • Kerrock-producten zijn uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis omdat ze op geen enkele manier de gezondheid beïnvloeden – dit is ook bevestigd door onafhankelijke tests (rapport nr. 2F000828, RI.SE).
  • De samenstelling van Kerrock voldoet aan de REACH-richtlijn die ervoor zorgt dat het materiaal geen zorgwekkende stoffen bevat.
  • Kerrock bevat geen ftalaten, zware metalen, chroom (VI)-verbindingen of andere kankerverwekkende stoffen.
  • Kerrock-panelen zijn zelfdovend en geven geen giftige gassen af ​​in geval van contact met vuur (rapportnr. 2011-1241-1, EXOVA Warringtonfire)

S certifikatom LEED dokazujemo, da smo ekološki.

Met het gebruik van Kerrock in verschillende projecten kiest u voor een milieuvriendelijk product. Het bevat geen VOS (vluchtige organische stoffen) en is geschikt voor voedselcontact.

Wat zijn de voordelen?

Voordelen van Kerrock

Binnen of buiten – Kerrock is gemaakt om indruk te maken. Na jaren van ontwikkeling is Kerrock de eerste keuze van architecten, ontwerpers en bouwkundigen geworden.

Bestendigheid

01

Bestendigheid

Kerrock staat bekend om zijn bestendigheid tegen verschillende invloeden, waardoor het materiaal er lang als nieuw uitziet.

Ontwerp-mogelijkheden

02

Ontwerp-mogelijkheden

De onbegrensde kracht van de verbeelding, uitgedrukt in de oneindige ontwerpmogelijkheden. Kerrock verrast telkens weer bij uitvoeringen op kleine schaal.

Vriendelijk voor milieu en gezondheid

03

Vriendelijk voor milieu en gezondheid

Kerrock heeft een grote ecologische waarde. Dit wordt bevestigd door de certificaten ISO 14001 in LEED. Tegelijkertijd staat het onder het plus-label bekend om zijn antibacteriële werking.

Oneindige toepassingen

04

Oneindige toepassingen

Als we het hebben over bruikbaarheid, brengt het woord universeel het Kerrock-materiaal het beste tot uitdrukking. Hier worden de grenzen alleen gelegd door uw fantasie.

Subscribe to our newsletter and stay up to date on what's new

KEEP IN TOUCH